Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از اهر، علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اهر در نشست هماهنگی راه‌اندازی مرکز رشد در اهر که با حضور نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی، رئیس و معاونان پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار شد، اظهار کرد: این شهرستان با وجود قابلیت‌های ویژه و وجود جوانان بااستعداد و نخبه فاقد مرکز رشد واحدهای فناور است و این موجب شده نخبگان و فعالان این عرصه از بودجه حمایتی توسط دستگاه‌های متولی محروم بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اهر بعد از تبریز از نظر تعداد دانشجو، اعضای هیئت علمی و فضای آموزشی، امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی دومین واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی بوده که نقش مهمی در توسعه تحصیلات دانشگاهی و تحصیلات تکمیلی داشته است.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی تأکید کرد: اهر باید از اعتباری که در حمایت از نخبگان و طرح‌های فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان بین شهرستان‌های استان آذربایجان‌شرقی توزیع می‌شود، به دلیل جایگاه ویژه در منطقه ارسباران و شمال‌شرق استان سهم داشته باشد.

سلیمی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر آمادگی دارد امکانات و تجهیزات منحصربه‌فرد پژوهشی، تحقیقاتی و فضای استاندارد خود را اختیار علاقه‌مندان و فعالان این عرصه قرار دهد.

وی اعلام آمادگی کرد که ساختمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی اهر در اختیار پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی قرار گیرد تا از طرح‌های خلّاقانه در قالب دانش‌بنیان برای تبدیل ایده به تولید انبوه حمایت شود.

در ادامه مراسم عبدالرضا واعظی رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی از پایان‌نامه‌های حوزه IT و فناوری و صاحبان طرح و ایده در این حوزه حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه هشت مرکز رشد واحدهای فناور و چهار مرکز نوآوری تحت نظارت پارک علم و فناوری در استان آذربایجان‌شرقی فعالیت می‌کنند، اضافه کرد: سیاست اصلی پارک علم و فناوری این است که با تمهیدات لازم نخبه و پژوهشگری در تبدیل ایده به تولید مشکل مالی و مشاوره‌ای نداشته باشد.

رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه با وجود ۶۰ دانشگاه و مرکز پژوهشی و آموزشی در آذربایجان‌شرقی، فقط یک پارک علم و فناوری فعالیت دارد، یادآور شد: پارک علم و فناوری این استان نگاه یکسان به مراکز علمی و دانشگاهی دارد و درصددیم با امضای تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از پایان‌نامه‌های کاربردی نیز حمایت کنیم.

واعظی با اشاره به موقعیت و جایگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در منطقه ارسباران و امکانات و فضای مناسب گفت: نخستین مرکز رشد واحدهای فناور منطقه ارسباران وابسته به پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی در واحد اهر راه‌اندازی می‌شود.

واعظی در حاشیه بازدید از فضای عمومی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر هم اظهار کرد: مرکز رشدی که در این مکان راه‌اندازی می‌شود فقط به این دانشگاه یا پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی تعلق ندارد، بلکه متعلق به عموم نخبگان، جامعه علمی و دانشگاهی به‌خصوص جوانان شهرستان اهر است.

رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی با تأکید بر اتحاد و همدلی بین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های اهر از دانشجویان خواست تا فعالیت علمی و پژوهشی خود را در مرکز رشد واحدهای فناور اهر به سرانجام برسانند.

رئیس پارک علم و فناوری استان و نماینده مردم اهر و هریس در مجلس و هیئت همراه از امکانات آموزشی و پژوهشی و ساختمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی اهر بازدید کرد.

انتهای پیام/

167 / 167 منطقه ارسباران دانشگاه آزاد اهر مرکز رشد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: منطقه ارسباران دانشگاه آزاد اهر مرکز رشد پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر رئیس پارک علم و فناوری استان دانشگاه آزاد اسلامی اهر مرکز رشد واحدهای فناور منطقه ارسباران راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۷۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حبیب آبراهه روز جمعه در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی اظهار کرد: ۴۵ درصد از تصادفات فوتی استان در ۹ محور سرچم-اردبیل، مراغه-هشترود، اهر- تبریز، شبستر-تسوج، تبریز-صوفیان، مرند-خوی، فرعی یکانات، جلفا-مرند، قطعه دوم محور جزیره و آزادراه پیامبر اعظم (ص) اتفاق افتاده است.

وی با بیان این‌که نخستین دلیل تصادفات استان عدم توجه به جلو است، گفت: در این خصوص اعمال قانون برای استفاده از موبایل ۵۵ درصد افزایش یافته است.

کد خبر 6089361

دیگر خبرها

  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • نبود مسافر خانه در شهر زیبای اهر در استان آذربایجان شرقی