Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی خواستار ایجاد دانشگاه علمی کاربردی تخصصی مس در شهرستان اهر شد و گفت: به لحاظ ظرفیت‌های معدنی اهر ایجاد دانشگاهی تخصصی در حوزه مس ضروری به نظر می‌رسد. ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۱ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، فرزان قالیچی ظهر امروز در دیدار با رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار اهر با اشاره به اینکه در مقطعی از دوران اخیر آموزش عالی بیش از اندازه رشد یافته است، اظهار داشت: اگر در گذشته سیاست‌های دانشگاهی را دنبال می‌کردند دانشگاه علمی کاربردی اهر تعطیل نمی‌شد، بازگشایی مجدد دانشگاه علمی کاربردی اهر نیاز به برنامه‌ریزی و تدریس رشته‌ها بر پایه ظرفیت‌های منطقه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متأسفانه در گذشته به لحاظ اینکه در بحث رشد و توسعه آموزش عالی نظیر دانشگاه‌ها به‌تمامی جوانب توجه نشده باعث شده تا آموزش عالی صدمه بخورد و اصلاً به کیفیت توجه نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید؛

کاهش بیکاران با تحقیق و پژوهش‌های کاربردی در دانشگاه‌ها محقق می‌شودفضای رکود «تولید علم» در ایران به برکت انقلاب اسلامی شکسته شدنرخ بیکاری 11 درصدی آذربایجان شرقی به مدد مهاجرت نیروی کارآذربایجان شرقی| دستگیری صیاد غیرمجاز با 700 قطعه ماهی در مراغه

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی بابیان اینکه در استان آذربایجان شرقی 33 مرکز علمی کاربردی داریم، افزود: بر اساس ابلاغ رئیس‌جمهور واحدهای دانشگاهی وابسته به ارگان‌های دولتی ممنوع فعالیت شدند و تا مهرماه سال 98 بعد از فارغ‌التحصیلی دانشجویانشان به فعالیت خود خاتمه می‌دهند لذا این قانون نیز شامل دانشگاه علمی کاربردی اهر نیز می‌شود به‌طوری که برای ایجاد این دانشگاه باید متقاضی وجود داشته باشد.

قالیچی گفت: تدریس رشته‌های فنی و معدنی در دانشگاه علمی کاربردی شهرستان اهر نیاز به امکانات و زیرساخت‌های وسیعی هستیم و از طرفی برای تربیت نیروهای ماهر باید امکانات داشته باشیم.

وی با ذکر اینکه جایگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها از جایگاه متفاوتی برخوردار است، ابراز داشت: وظیفه دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیروهای ماهر در جامعه است و به‌نوعی می‌توان گفت تربیت نیروهای ماهر از نیازهای ضروری کشور است ولی متأسفانه اغلب دانشگاه‌ها به سمت ارائه مدرک تحصیلی می‌روند و نتیجه این می‌شود که شاهد بیکاران تحصیل‌کرده باشیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی بیان کرد: در بحث تأمین اساتید دانشگاه علمی کاربردی شهرستان اهر حتی در سطح استان مشکلی نداریم و آماده هرگونه همکاری در راه‌اندازی مجدد دانشگاه علمی کاربردی شهرستان اهر هستیم اما تأکید داریم زیرساخت‌های حداقلی تأمین شود.

قالیچی تأکید کرد: در رابطه با دانشگاه علمی کاربردی اهر پیشنهاد می‌کنیم با توجه به ظرفیت‌های موجود در حوزه معدنی، می‌توان دانشگاه علمی کاربردی اهر را با عنوان دانشگاه علمی کاربردی صنایع معدنی ایجاد کرد با این طریق می‌شود از پتانسیل‌های منطقه بهره‌برد به‌طوری که معادن مس سونگون و انجرد می‌توانند حامی این دانشگاه باشند.

وی یادآور شد: شهرستان اهر و منطقه ارسباران منطقه‌ای دارای ظرفیت‌های مختلف و با استعداد است و بنده علاقه‌مندم تا در این منطقه دانشگاه جامع علمی کاربردی داشته باشیم اما قصد نداریم مجدداً تجربه تلخ گذشته تکرار شود ولی اگر برنامه‌ریزی‌ها به‌درستی عملیاتی شود و دانشگاه علمی کاربردی به جایگاه اصلی‌اش برسد و دانشجویانی با مهارت تربیت کند یقیناً جوانان موفق این دانشگاه و با آینده‌ای روشن دعاگوی بانیان راه‌اندازی دانشگاه علمی کاربردی خواهند بود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه ایجاد دانشگاه جدید در شرایط سخت است و ما دانشگاه و رشته‌ای را دایر نمی‌کنیم مگر اینکه زیرساخت‌ها آماده باشد در این صورت آماده صدور مجوز هستیم، خاطرنشان کرد: اخیراً وزیر علوم اعلام کرده که قرار است دانشگاه‌های کوچک در استان‌ها با دانشگاه‌های بزرگ ادغام می‌شود.

قالیچی با انتقاد از اینکه هنوز نتوانسته‌ایم در دانشگاه‌ها به دانشجویان نحوه مدیریت و برنامه‌ریزی را آموزش دهیم، بیان کرد: دانشگاهی که نتواند برای رفع مشکلات منطقه خود حل کند نشان می‌دهد که این دانشگاه تأثیری نداشته است در حالی که در دنیا دانشگاه‌ها برای حل مشکلات برنامه‌ریزی و علمی عمل می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی مجدد دانشگاه علمی کاربردی شهرستان اهر نظر مثبت داریم و برای تحقق آن همکاری‌های لازم را انجام خواهیم داد، ادامه داد: البته باید در نظر داشت دانشگاه بدون آموزش‌های عملی نظیر داشتن کارگاه و آزمایشگاه مفهومی ندارد این در حالی است که بدون کارگاه نمی‌توان دانشجویان ماهر تربیت کرد.

انتهای پیام/ش

R7887/P1377/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۹۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد

طبق اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، مهدی شفیعی تهیه کننده «رخنه» درباره داستان این مجموعه تلویزیونی گفت: داستان سریال «رخنه» که در ۳۰ قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه رو می‌شود.

شفیعی خاطرنشان کرد: این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم است و داستان آن از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی گیرد.

وی با اشاره به این که کلیت موضوع سریال در حوزه هوافضای وزارت دفاع است، افزود: این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت‌های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است.

در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.
کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری بر عهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه دادند.

دیگر عوامل مجموعه «رخنه» مریم امینی نویسنده، شهرام نجاریان مدیرتصویربرداری، حدیث نیکرو مدیر برنامه ریزی، شهرام متولی باشی صدابردار، هومن معصومی طراح صحنه هستند و حسین زندباف و محمدمصطفی رجبی مشترکا کار تدوین را انجام داده‌اند و آلبرت آراکلیان موسیقی این سریال را ساخته است.

سریال «رخنه» قرار است از شنبه هفته آینده ۱۵ اردیبهشت ماه هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از آنتن شبکه یک سیما تماشایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • آیا می توان چراغ خطی را در کف نصب کرد؟
  • ریه‌های محلات نفس تازه می‌کنند؟